ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Ε-ΜΑΙL

e-mail saska1960@hotmail.com

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΤΖΟΥΡΑΚΗ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ
Ο εκλιπών προσέφερε τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία, αφενός από τη θέση του Δημάρχου Κισάμου (επί δύο τετραετίες), αφετέρου,τόσο ως   Δημοτικός Σύμβουλος Κισάμου, όσο και ως ιατρός, υπηρετώντας το λειτούργημά του, στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, επί σειρά ετών. Το ΔΣ Κισάμου αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω :
1. Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Κισάμου, στην οικογένεια του εκλιπόντος.  
2. Να  παραστεί στη νεκρώσιμο ακολουθία σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Κισάμου. 
3. Να κατατεθεί, αντί στεφάνων, χρηματικό ποσό στο Αννουσσάκειο Ίδρυμα.
4. Να  εκφωνηθεί επικήδειος λόγος από τον Δήμαρχο Κισάμου, Θεόδωρο Σταθάκη.
5. Να ονομαστεί μια οδός του σχεδίου πόλεως της έδρας του Δήμου Κισάμου, ως οδός  “Νικολάου Κατζουράκη”, στη μνήμη του εκλιπόντος.
                                      ------------
ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
Η ΠΑΕ Κισσαμικός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νικολάου Κατζουράκη, για την απώλεια του. Ο εκλιπών διετέλεσε κατά το παρελθόν Πρόεδρος του Κισσαμικού.
                                     ----------------
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
Ο Ιατρικός Σύλλογος Χανίων εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του γιατρού και πρώην δημάρχου Κισάμου, Νικόλαου Κατζουράκη. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων εκφράζει την βαθιά του λύπη για το
ν θάνατο του εκλεκτού συναδέλφου, Νικολάου Κατζουράκη και αποφάσισε ομόφωνα να καταθέσει στην μνήμη του το ποσό των 150 ευρώ για τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ.
                                            ----------------
ΕΠΟΦΕΚ
Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο ενός ξεχωριστού συντοπίτη μας, του Νικόλαου Κατζουράκη. Ο Νικόλαος Κατζουράκης προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στον τόπο μας από την θέση του Δημάρχου και Δημοτικού Συμβούλου, ενώ ως ιατρός είχε σημαντικό κοινωνικό και πολιτιστικό έργο. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους συγγενείς και στους οικείους του εκλιπόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.