ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Ε-ΜΑΙL

e-mail saska1960@hotmail.com

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΜΟΥΝΤΑΚΗ

*Ο Δήμος Κισάμου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για το θάνατο ενός εκλεκτού συντοπίτη μας, του Κωνσταντίνου Μουντάκη. Ο Κώστας Μουντάκης υπηρέτησε επί δεκαετίες την τοπική αυτοδιοίκηση, προσφέροντας μάλιστα πολύτιμο έργο. 
Ως Δήμος Κισάμου εκφράζουμε τέλος, τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στους συγγενείς και στους οικείους του εκλιπόντος.
                                        ------------------
*Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μουντάκη, ενός ανθρώπου που διακρίθηκε για το ήθος του και  την ακόρεστη διάθεση του για  γνήσια προσφορά  στην κοινωνία, καθώς υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση τόσο τον Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου, διατελώντας Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου και πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων, Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Κισάμου  όσο και από πολλές θέσεις την  Αυτοδιοίκηση, αφήνοντας το στίγμα του στη δημόσια ζωή του τόπου.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.  
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
                                       ------------------
*Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο ενός εκλεκτού συντοπίτη μας, του Κωνσταντίνου Μουντάκη. Ο Κωνσταντίνος Μουντάκης  προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες και είχε σημαντικό κοινωνικό - πολιτιστικό έργο αναλαμβάνοντας ποικίλους ρόλους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων. 
                             --------------
Η ΠΑΕ Κισσαμικός στο άγγελμα της απώλειας του επί σειρά δεκαετιών παράγοντα και επίτιμου Προέδρου του Ποδοσφαιρικού Γυμναστικού Συλλόγου “Κισσαμικός”, Κωνσταντίνου Μουντάκη, αποφάσισε ομόφωνα όπως:
1.Εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του
2.Παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία
3.Καταθέσει στέφανο στη μνήμη του
4.Δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στον τοπικό Τύπο
                                ------------
Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο ενός εκλεκτού συντοπίτη μας, του Κωνσταντίνου Μουντάκη. Ο Κωνσταντίνος Μουντάκης προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες και είχε σημαντικό κοινωνικό - πολιτιστικό έργο αναλαμβάνοντας ποικίλους ρόλους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους συγγενείς και στους οικείους του εκλιπόντος.
Εκ του Δ.Σ.         
                               ------------
Ο Κώστας υπηρέτησε επί δεκαετίες την τοπική αυτοδιοίκηση προσφέροντας πολύτιμο έργο και παρακαταθήκες για τις νεότερες γενιές. Ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση με σημαντική κοινωνική προσφορά.
H ζωή του ήταν ένας συνεχής αγώνας, άλλοτε για την ΑΔΕΔΥ, άλλοτε για την αυτοδιοίκηση, άλλοτε για συλλόγους που με τόση ευσυνειδησία υπηρέτησε μέχρι το τέλος της ζωής του.
Τίμησε την Κίσαμο από την οποία καταγόταν και συνέδεσε το όνομα του άρρηκτα με αυτήν.
Η συντονίστρια της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ν. Χανίων

Χρύσα Χαριτάκη Μακράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.